Wij leveren brandstof overdruk ventielen voor de Moto Guzzi welke de Brandstof pomp met toebehoeren in de tank hebben zitten.

 

Oplossingen!

Zelf oplossingen zoeken voor kleine mankementen aan je motor is natuurlijk mogelijk, maar Moto Guzzi Specialist J.R.E. Robers Motoren heeft door zijn ervaring op motor gebied een grote kennis opgedaan naar wat o.a. de zwakke punten (kunnen) zijn van bepaalde motoren. Maar ook waar verbeteringen de functionaliteit van de motor kunnen verhogen. In de afgelopen jaren zijn kleine en grote oplossingen gezocht en gevonden. Meedenken in oplossingen is één van de vele sterke kanten van Moto Guzzi Specialist J.R.E. Robers Motoren.


EEN STALEN BUS 

Dé oplossing om onherstelbare schade aan de versnellingsbakdeksel te
voorkomen.

De kruiskoppeling bevindt zich ter hoogte van de versnellings-bakuitgang. Deze heeft een kwetsbare dunnen aluminiumwand waarover alleen de rubber afdichthoes zit gemonteerd. Wanneer de kruiskoppeling defect raakt is de kans groot dat deze onherstelbare schade veroorzaakt aan de dunne aluminium dekselwand van de uitgang. Als preventie en om deze schade te voorkomen kan in de uitgang een stalen bus worden gemonteerd.

Dit is een oplossing voor de kleine modellen.

Zie ook de pagina's aanbiedingen, en voor vragen en bestellingen de pagina onderdelen en contact. 


 

CONDENSATOREN voor alle type motoren met contactpunten

Dé oplossing voor condensator problemen.

Condensator 2 kopie 2.jpg

De ervaring leert dat condensatoren van motoren met contactpunten erg vaak stuk gaan. Dit is een veel voorkomend probleem. Soms gaan ze lang mee en soms is de werking van (zeer) korte duur, waardoor de condensator meerdere malen in korte tijd moet worden vervangen. Dus een zwak onderdeeltje wat het rijplezier behoorlijk kan beïnvloeden. 

Ervaring, onderzoek en verschillende experimenten van J.R.E. Robers Motoren resulteerde in een sterke blijvende oplossing.

De’J.R.E.” Condensator. Deze condensator is zo sterk dat wij durven zeggen: Niet goed geld terug

Zie voor verdere informatie de pagina's aanbiedingen en voor vragen en bestellingen de pagina onderdelen en contact.

De condensator voor de 1 cilinder en V7 zijn ook leverbaar.

 

Aanbiedingen
Email: jamogu1@kpnmail.nl
Tel: 053 - 428 16 71