Reparatie

Bij Moto Guzzi Specialist J.R.E. Robers Motoren kun je terecht voor een simpele vraag op motorgebied, een kleine en grote reparatie, een winterbeurt, revisie en het opknappen en restaureren van oldtimers.

Ook kunnen oplossingen worden gezocht op motorgebied daar waar onderdelen, techniek en het bijzondere van de motor, door bijvoorbeeld eigenbouw, tekort schiet.

Teven bezitten wij veel kennis van de elektrische systemen van de Moto Guzzi's.

Onderhoud

Een goed onderhouden motor rijdt in de meeste omstandigheden zonder problemen. Moto Guzzi Specialist J.R.E. Robers Motoren kan in de meeste gevallen snel en accuraat inspelen op problemen. Een jaarlijkse check en metingen op allerlei gebied is mogelijk en soms aan te bevelen. Zo ook de bekende kleine en grote beurt. Onderdelen zijn snel voor handen omdat de Moto Guzzi Specialist J.R.E. Robers Motoren de Nederlandse ver- tegenwoordiging is van Stein-Dinse. Tevens kunnen wij vele delen uit voorraad leveren.

Winterbeurt

In of vlak voor de winter, als er weinig of geen motor wordt gereden breekt de tijd aan om eens een afspraak te maken voor een winterbeurt zodat je in het voorjaar niet voor verrassingen komt te staan.

In- en verkoop

Moto Guzzi Specialist J.R.E Robers Motoren levert naar wens nieuwe en zo mogelijk gebruikte motoren. Ook stelt zij, tegen een kleine vergoeding (25 Euro), op haar site een plek beschikbaar voor de verkoop van jouw motor.

Plaatsen advertentie

Klik hier voor het zoeken of plaatsen van een advertentie. 

Aanbiedingen
Email: jamogu1@kpnmail.nl
Tel: 053 - 428 16 71